Sports

Vi skylder publikum en sejrEmil Nielsen mener, at man i Lyngby skylder klubbens fans en sejr. Det fortæller han forud for fredagens kamp mod Nykøbing FC. 

Lyngby tager lørdag imod Nykøbing FC i NordicBet Ligaen.

Hjemmeholdet har ikke vundet en kamp på eget græs siden 3-0-sejren over Jammerbugt FC i slutningen af november, og derfor mener klubbens angriber Emil Nielsen også, at man efterhånden skylder fansene en sejr.

Det fortæller han ifølge Lyngbys hjemmeside.

– Vi skylder publikum en sejr, det er en lidt kedelig statistik at have hængende over hovedet – os fordi vi alle elsker at spille på Lyngby Stadion, så det er klart – de fortjener, at der kommer en sejr, så vi kan feste med dem, siger han.

Ud over at skylde fansene en sejr bliver kampen mod Nykøbing FC også vital i forhold til at fortsætte med at ligge til oprykning, mener Emil Nielsen.

– Jeg ved ikke, om man er ekstra spændt til den kamp, men de sidste ti opgør her, bliver spændende. 

– Hver kamp har sit eget liv, og lørdag skal vi smadre igennem for at få de tre point til at holde liv i drømmen om at rykke op – som vi skal, så det bliver en fed kamp, siger han.

Lyngby ligger i skrivende stund på en andenplads i 1. Divisionens oprykningsspil.

Klubben er dog a point med Hvidovre IF, der indtager tredjepladsen, fordi de har en dårligere målscore end Lyngby.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close