Sports

Valencia sendte Jønsson og co. ud af pokalenValencia vandt på hjemmebane med 2-1 over Jens Jønsson og Cadiz i Copa del Rey onsdag aften. Andetsteds tog Rayo Vallecano en hjemmesejr over Mallorca og er også videre.

Onsdag aften var der gang i Copa del Rey, hvor danske Jens Jønsson blandt andre var i aktion på udebane mod Valencia.

Danskeren startede inde i kampen, som skulle vise sig at blive en lige affære af slagsen, men som favoritterne fra Valencia i sidste ende trak sig sejrrigt ud af.

Goncalo Guedes indledte målscoringen efter 25 minutter, da han blev spillet fri midt for mål i en kontra. 

Cadiz var dog ikke ude af opgøret endnu, og i anden halvleg kom de så også tilbage i opgøret på en straffesparksscoring af rutinerede Lucas Perez.

Ti minutter før tid blev kampen imidlertid afgjort af en velspillende Hugo Duro, som også havde lagt op til det første mål, da han kom først på et hjørnespark og headede bolden i netmaskerne til 2-1. 

Cadiz gjorde det fem minutter før tid helt umuligt for sig selv med en udvisning til Juan Cala for sit andet gule kort i kampen.

Dermed er Valencia videre til semifinalerne i Copa del Rey, hvor de kan ramle ind i Rayo Vallecano, der tidligere på aftenen slog Mallorca ud med 1-0 på mål af Oscar Trejo.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close