Sports

United-chef efter deler: Svært ved at forsvareManchester United-manager Ralf Rangnick var ikke særlig tilfreds efter 1-1-opgøret mod Southampton, da de havde svært ved at forsvare gennem kampen.

Manchester United var som dag og nat, da de lørdag tørnede sammen med Southampton i Premier League.

Her var Ralf Rangnicks tropper nemlig godt kørende i første halvleg, men jo længere man kom hen i kampen, jo mere faldt United i niveau, og det kostede dem sejren.

Opgøret endte nemlig 1-1, og Southamptons udlignede mål kom på et tidspunkt, hvor United havde mistet taget på kampen, fortæller Rangnick til BT Sport.

– Desværre var det meget lig de sidste par kampe. En rigtig god første halvleg, hvor vi gjorde alle de ting, vi havde tænkt os at gøre med kontraangreb og de dybe løb. Vi skabte og scorede et godt mål. 

– Så holdt vi op med at gøre det. I slutningen af første halvleg gjorde vi ikke disse ting mere, og så i anden halvleg mistede vi taget.

– I de første 20 minutter havde vi svært ved at forsvare, det skete i overgangen, da de scorede deres mål. I de sidste 20 minutter havde vi store chancer for at score igen, men vi fik ikke resultatet, udtaler Ralf Rangnick.

Manchester United har nu spillet 1-1 i de seneste to kampe i Premier League, hvor de er placeret på femtepladsen i rækken.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close