Sports

Tuchel om udskiftet AC: Kunne ikke fortsætte

[ad_1]

AC begik en kæmpe fejl, der førte til 1-0-målet i kampen mellem Chelsea og Arsenal, men det var ikke derfor han blev udskiftet i pausen, siger Chelsea-manager Thomas Tuchel efter kampen.

Chelsea og Andreas Christensen led onsdag aften et 2-4-nederlag til Arsenal på Stamford Bridge.

Den danske forsvarsspiller var direkte impliceret i det første mål, da han noget uheldigt forsøgte at aflevere bolden tilbage til Chelsea-målmanden. AC fik dog ikke ordentlig ram på bolden, og den endte derfor for fødderne af Eddie Nketiah, der scorede til 1-0.

Da Chelsea kom ud på banen til anden halvleg var AC blev udskiftet og erstattet af Thiago Silva. Danskren blev dog ikke udskiftet på grund af den store fejl, fortæller Chelsea-manager Thomas Tuchel efter kampen.

– Han sagde, at han ikke kunne fortsætte, så jeg tror, ​​han havde nogle problemer. Jeg tager ikke en spiller ud, fordi han laver en fejl. At sige, at banen er svær at spille på lyder måske som en undskyldning, men det er en meget, meget mærkelig bane, vi har her. 

– Det er ikke til vores fordel. Bolden hoppede meget akavet foran Andreas, da han ville spille den. Men alligevel lavede vi den samme fejl mod Real Madrid, som kostede os næste runde af Champions League.

Om den defensive præstation sagde tyskeren:

– Der er ingen taktik bagved. Vi har tre boldtab på ti sekunder. Så laver vi en fejl, hvor der ikke en gang er den mindste fare.

Chelseas næste opgave er søndag mod West Ham.  Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.