Sports

Topkamp i Lyngby og mulig spansk mester

[ad_1]

Lørdag venter der en sand topkamp i NordicBet Ligaen, når Lyngby får besøg af Helsingør. Senere på dagen kan Real Madrid blive spanske mestre.  

Traditionen tro skal der lørdag spilles en masse fodbold rundt omkring i Europa. Sæsonen nærmer sig sin afslutning, derfor kan man som fodboldfan se frem til et par spændende dueller i de afgørende runder. 

Lyngby og Helsingør starter dagen i et vigtigt topopgør, når de to mandskaber tørner sammen i oprykningsspillet i 1. division. 

Gæsterne har fortsat ikke vundet i oprykningsspillet, derfor skal de have vendt den dårlige formkurve, hvis de vil spille i 3F Superligaen til næste sæson. 

I England venter der også spændende kampe i forhold til mesterskabskampen. Liverpool skal en tur til St. James’ Park, hvor de med en sejr kan overtage førstepladsen i Premier League. Fem timer senere skal Manchester City en tur til Leeds.

I løbet af eftermiddagen kan vi også have fundet en spansk mester i La Liga. Real Madrid får besøg af Espanyol, og kongeklubben skal blot bruge et enkelt point for at vinde titlen. 

Den tyske Bundesliga ruller naturligvis også, her kommer Bo Svenssons Mainz på en svær opgave, når de får besøg af de tyske mestre. 

Dagens højdepunkter: 
12:45 Lyngby – Helsingør 
13:30 Newcastle – Liverpool
14:00 Vendsyssel – Hobro
15:00 Nykøbing – Fredericia 
15:30 Mainz – Bayern München
16:15 Real Madrid – Espanyol
18:30 Leeds – Manchester City 
21:00 Athletic Club – Atletico MadridSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.