Sports

Stor ros til Palace-profil: Minder om LampardConor Gallagher har været en af de største profiler hos Crystal Palace, og manager Patrick Vieira sammenligner ham med Ray Parlour og Frank Lampard.

21-årige Conor Gallagher har fået sit helt store gennembrud i denne sæson, hvor Crystal Palace har lejet midtbanespilleren i Chelsea.

I Premier League har Gallagher nemlig imponeret stort og har leveret seks mål og tre assists, og dermed har han været blandt de bedste på Patrick Vieras mandskab.

Gallagher har dog også taget Palace-manageren med storm, der sammenligner ham med tidligere spillere som Ray Parlour og Frank Lampard.

– Conor har den samme passion for fodbold som min gamle Arsenal-holdkammerat Ray Parlour havde. Samtidig har han mange kvaliteter, der minder om Frank Lampard. Især den måde, han afslutter på, og den måde, han fylder i feltet. 

– Det er en træners drøm at træne spillere som Conor. Uanset hvad der sker, vil han altid give alt, hvad han kan, siger Patrick Vieira ifølge Sky Sports.

Conor Gallagher vender efter planen tilbage til Chelsea, når Premier League-sæsonen er slut.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close