Sports

Skuffet Bjelland: Den gør lidt nasAndreas Bjelland er skuffet over, at Lyngby indkasserede et mål så kort efter hans udligning i kampens slutfase. Det gør ondt, siger han til klubbens hjemmeside.

Fredag aften var der topopgør i NordicBet Ligaen, da AC Horsens slog Lyngby med 2-1.

Lyngby udlignede ellers ved Andreas Bjelland med 12 minutter tilbage af kampen, men allerede to minutter efter forsvarsdirigentens scoring var Horsens foran igen.

DNS var et hårdt slag for Lyngby-holdet, siger Andreas Bjelland til klubbens egen hjemmeside.

– Det er et hårdt slag. Jeg synes ikke, at vi spiller en fantastisk kamp. Vi vidste, at det ville blive hårdt og svært på forhånd. Men når man kommer tilbage så sent i kampen og udligner, og de så scorer et par minutter efter – den gør lidt nas. Et point i Horsens havde været fint.

– Det er svært at sige, om vi bliver passive efter scoringen. Vi giver en dum dødbold væk, de får folk med frem og lagt trykket, men når det er sagt, så skal vi kunne afværge sådan et situation.’

– Vi ved, at de kommer med et pres lige efter vores scoring, så vi må se lidt indad, men vi har en ny meget vigtig kamp på torsdag, så vi er rigtig skuffede lige nu. I morgen er vi klar til at se fremad.

Nederlaget sendte Lyngby væk fra oprykningspladserne, da Helsingør vandt mod Fredericia og dermed er et point foran ‘De Kongeblå’.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close