Sports

Passer bedre til Premier LeagueEmiliano Marcondes fortæller til bold.dk, at han regner med at tage turen op i Premier League med Bournemouth, da han passer bedre til den bedste engelske række.

I tirsdags kunne festen begynde hos Bournemouth, da London-klubben efter en tæt affære mod Nottingham Forest sikrede sig en vigtig 1-0-sejr, der gav dem en billet til Premier League.

Dermed kunne klubbens danskere godt begynde at forberede sig på et eventyr i den bedste engelske række, og det gælder også Emiliano Marcondes.

Den tidligere FC Nordsjælland-profil har ikke været at finde på Bournemouth-holdet i lang tid, men han fortæller dog til bold.dk, at han kommer til at spille Premier League efter sæsonen.

– Ja, som det ser ud lige nu, så er de glade for at have mig i truppen og tror på mig til den nye sæson. 

– De tror, jeg passer bedre ind i Premier League end i Championship. De tror, jeg kommer til at spille en rolle næste sæson. Lige nu nyder jeg øjeblikket og gør mig klar til den nye sæson i Bournemouth, og så må vi se, hvad der sker, udtaler Emiliano Marcondes til bold.dk.

Det var anden sæson i træk, at Marcondes kunne fejre en oprykning, da han sidste år sparkede Brentford op i Premier League med en fantompræstation på Wembley.

Selv om han ikke fik en lige så stor hovedrolle i denne sæson, så kan Marcondes dog ikke få nok af de store oplevelser.

– Stemningen efter kampen var vanvittig. Det her er de fedeste oplevelser, man kan få som spiller. At rykke op eller vinde et trofæ er hvad, vi altid har drømt om. Så det kunne jeg gøre hver dag uden at blive træt af det.

Og i forhold til spilletid i næste sæson er meldingen klar hos Bournemouth-danskeren.

– Jeg kommer til at spille mere i Premier League, lyder det fra Emiliano Marcondes.

27-årige Emiliano Marcondes har kontrakt med Bournemouth frem til sommeren 2024.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close