Sports

Norwich må undvære baglårsskadet KabakDean Smith fortæller, at tyrkeren Ozan Kabak er blevet baglårsskadet, forsvareren ventes ude i en længere periode. 

Norwich møder lørdag Brighton i Premier League. Kanariefuglene er i skidt form, Norwich har nemlig tabt de seneste syv kampe. 

På pressemødet forud for weekendens opgør gav Norwich-manager Dean Smith en opdatering på klubbens skader, og det var dårligt nyt, hvis man holder med Premier Leagues bundprop. 

Manageren kunne oplyse, at Ozan Kabak er ude med en baglårsskade. Tyrkeren udgik efter otte minutter, da Tyrkiet tirsdag tabte med 2-3 til Italien. 

– Kabak fik en baglårsskade mod Italien, og det ser ud til, at han er ude i længere periode. Joshua Sargent vred om på sin ankel tidligere på ugen, vi vurderer status på ham senere i dag, fortalte Dean Smith.

Skaderne til Sagent og Kabak er dog ikke de eneste hovedbrud, den engelske manager skal tænke på. Også klubbens to foretrukne backs er yderst tvivlsomme på lørdagens opgør. 

– Max Aarons og Brandon Williams blev begge skadet mod Leeds. Brandon er tilbage på træningsbanen, men weekendens kamp er måske en anelse for tidlig for ham. Max har været syg de seneste par dage, og Brighton-kampen er også for tidlig for ham. 

Smith havde dog også positive nyheder med på pressemødet. Han kan nemlig glæde sig over, at han har fået to spillere tilbage fra skadeslisten. 

– Christoph Zimmermann er okay, og Grant Hanley er tilbage i form. 

Kampen mellem Brighton og Norwich fløjtes op lørdag klokken 16.00. Norwich er lige nu sidst i Premier League, klubben har otte point op til Everton, som ligger over nedrykningsstregen.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close