Sports

Nobles sidste London-derby: Nød det virkeligMark Noble spillede lørdag aften sit sidste London-derby i karrieren, da West Ham tabte til Arsenal. På trods af resultatet nød veteranen dog den sidste oplevelse. 

Mark Noble spillede lørdag aften sit London-derby nummer 129 i karrieren, da West Ham tabte 1-2 til Arsenal. 

Derbyet bliver det sidste som West Ham-spiller, da han i marts 2021 meddelte, at han stopper i klubben efter denne sæson. 

Det er stadig uvist om midtbanespilleren fortsætter karrieren et andet sted, eller om han stiller støvlerne på hylden. 

Til West Hams hjemmeside fortæller den 34-årige kaptajn, at han var glad for den sidste oplevelse med et derby. 

– Dette var mit sidste London-derby, og jeg nød det virkelig. 

– Jeg har altid sagt fra starten af ​​min karriere, at jeg vil slutte på mine præmisser, og jeg gør det med en fantastisk flok spillere og en utrolig sæson, og selvom det er to uger væk, er det virkelig mærkeligt, fordi vi har stadig så meget at spille for. 

– Jeg nyder bare hvert minut af det, afslutter anføreren til klubbens hjemmeside. 

Mark Noble har været på kontrakt i West Ham i hele sin karriere, han har haft to udlån til Hull og Ipswich. Han er ifølge Transfermarkt noteret for 547 kampe i West Ham-trøjen.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close