Sports

Medie: Götze accepterer Frankfurt-kontraktMario Götze er angiveligt nået til enighed med Eintracht Frankfurt om en kontrakt. Bundesliga-klubben skal eftersigende betale 37 millioner kroner for tyskeren.

Jesper Lindstrøm kan så småt se frem til at skulle kæmpe med Mario Götze om pladsen på den offensive midtbane i Frankfurt.

Ifølge det tyske medie Sport1 har Götze nemlig takket ja til et kontrakttilbud fra Frankfurt, der ventes at købe ham fri i PSV Eindhoven denne sommer.

Götze har fundet sit gamle jeg i den hollandske klub, som han har spillet hos siden oktober 2020. 

Derfor har der været stor interesse for 30-årige Götze denne sommer. Ikke mindst fordi han angiveligt kan købes fri for tæt på fem millioner euro – svarende til cirka 37 millioner kroner – grundet en klausul.

Benfica skulle angiveligt også have forsøgt at hente Götze, men ifølge Sport1 og Sky Sports Tyskland har offensivspilleren altså valgt at gå med tilbuddet fra Eintracht Frankfurt, hvor han eftersigende kommer til at være blandt de bedst betalte i truppen.

Ifølge de førnævnte medier kommer aftalen i Frankfurt til at løbe frem til 2024 med option for yderligere ét år.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close