Sports

Mæhle og co. tog vigtig sejr på udebaneAtalanta vandt 3-1 over Spezia på udebane, og dermed lever de stadigvæk i forhold til drømmen om Europa League i næste sæson. 

Joakim Mæhle startede inde, da Atalanta mødte Spezia på udebane i Serie A. 

Atalanta jagter europæisk fodbold i næste sæson, og derfor havde de også brug for alle tre point i dagens kamp mod Spezia, som er tæt på at sikre sig en sæson endnu i Serie A. 

Og det startede godt for gæsterne, som bragte sig foran efter 16 minutter, da Ruslan Malinovsky kombinerede flot med Luis Muriel, som sikkert sendte bolden i kassen tæt på mål. 

Men Spezia svarede flot igen efter en halv time, hvor Daniele Verde snød offside-fælden og let kunne gøre det til 1-1 på en friløber. 

Mæhle var tæt på at lave assist i anden halvleg, da han efter 60 minutter lagde bolden tilbage til Muriel, som affyrede et skud, der røg tæt forbi fjerneste stolpe. 

Atalanta pressede herefter på, og den forløsende scoring kom efter 73 minutter, da Berat Djimsiti let kunne heade bolden i mål efter en hovedstødsaflevering fra Merih Demiral. 

Det var også tæt på at blive 3-1 nogle minutter senere, men Jeremie Bogas langskud blev akkurat reddet af trekantssammenføjningen, som stod og rystede efter det kraftfulde skud. 

Afgørelsen faldt dog med tre minutter igen, da Mario Pasalic meget sikkert og flot trillede bolden i mål efter godt forarbejde fra Muriel. 

Dermed vandt Atalanta 3-1, hvilket betyder, at de stadigvæk lever i forhold til at sikre sig en plads i Europa League i næste sæson. 

De har nu tre point op til Lazio på femtepladsen, mens de har lige så mange point som Roma på sjettepladsen. 

Jose Mourinhos tropper har dog også spillet en kamp mindre end Atalanta. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close