Sports

LKS slår hårdt tilbage mod Rygaards kritikMikkel Rygaard ophævede for godt en måned siden kontrakten med LKS Lodz på grund af manglende løn. Rygaard har siden kritiseret forløbet i klubben, som nu slår tilbage.

Det gik slet ikke som planlagt, da Mikkel Rygaard forsøgte sig med et udenlandsophold i Polen i januar.

Turen gik fra FC Nordsjælland til LSK Lodz i den næstbedste række, men under et år senere er han tilbage i Danmark, efter han for nylig ophævede med klubben på grund af manglende udbetalt løn.

Efterfølgende var Mikkel Rygaard ude med kritik af forløbet og LKS Lodz’ ageren i sagen, og nu slår den polske klubs præsident Tomasz Salski så tilbage, for han køber ikke kritikken fra den danske offensivspiller.

Det gør præsidenten i et stort interview med Wprost, hvor han blandt andet forholder sig til Rygaards kritik af, at LKS Lodz ikke svarede ham i de 23 dage, der gik fra, at Rygaard stillede krav om sine penge til han stoppede i klubben.

– Jeg er bestemt ikke enig i alt, hvad Mikkel har sagt. Det er ikke sandt, at der angiveligt ikke var nogen, der talte med ham. Men han forventede måske, at sportsdirektøren skulle ringe til ham hver dag og spørge, hvordan han havde det?, siger Tomasz Salski.

Han fremhæver blandt andet også, at klubben ikke var tilfreds med, hvad Rygaard leverede på banen, selv om klubben, ifølge LKS Lodz-præsidenten, havde hjulpet Rygaard med at falde til og hjulpet hans kæreste i job.

Derudover mener præsidenten, at Rygaard tidligt gjorde sig uheldigt bemærket.

– Advarselslamperne begyndte at blinke for mig, kort efter han havde underskrevet sin aftale med os. Han sagde i danske medier, at han mest af alt tog til Polen for pengene. Jeg væmmedes og var overrasket, for jeg forestillede mig, at man nok hellere tog til Kasakhstan eller Cypern for at tjene penge – ikke vores næstbedste række, og det mindede fansene ham også om, siger han til mediet.

Ifølge mediet har Rygaard også kritiseret Lodz-præsidenten og sagt, at han ikke holdt ord omkring udbetalingen af lønnen. Det genkender præsidenten ikke.

– Jeg var i omklædningsrummet en gang, og jeg sagde, at spillerne kunne regne med, hvilke datoer der kom penge. Det er det. Ellers kontaktede jeg truppen gennem spillerrådet, og der var Rygaard ikke med.

– Så jeg ved det ikke. Enten godkendte han ikke sine interviews, eller også skabte han en ny version af begivenhederne.

LKS Lodz har været i økonomiske problemer længe, og FC Nordsjælland har tidligere rettet kritik mod den polske klub, fordi Farum-klubben ikke har modtaget betaling for Rygaard-transferen.

Ifølge LKS Lodz-præsidenten vil klubben lukke den sag i slutningen af året, mens Rygaards løn må vente lidt endnu.

30-årige Rygaard nåede at spille 31 kampe, score to mål og lave tre oplæg for den polske klub.

Han står endnu uden klub.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close