Sports

Leao-Tonali-forbindelsen fik Milan tæt på guldRafael Leao og Sandro Tonali kombinerede to gange til mål i den vigtige 3-1-sejr over Verona i Serie A, som sender AC Milan tilbage på toppen i tabellen. 

Det krævede søndag aften point på tavlen for AC Milan på udebane mod Verona, hvis de ville tilbageerobre førstepladsen i Serie A fra lokalrivalerne fra Inter. 

Ét point adskilte nemlig de to hold inden kampen, så det var et motiveret Milan-mandskab, der tog initiativet i kampen fra start af. 

Efter et kvarters spil skabte de første chance ved Rade Krunic, der havde fået chancen på den offensive midtbane, da han mødte et indlæg og fik sendt et kraftfuldt hovedstød afsted, som Lorenzo Montipo dog klarede flot. 

Kort efter fik Milan så også bolden i mål ved Sandro Tonali, men efter flere gennemgange endte målet med at blive annulleret for offside. 

Bitter pille at sluge for milaneserne, men de fortsatte ufortrødent og var få minutter senere tæt ved at finde åbningsmålet ved højrebacken Davide Calabria, der kom fri igennem, men fik sit forsøg reddet af Montipo. 

Stik imod spil og chancer var det imidlertid hjemmeholdet fra Verona, som bragte sig foran med 1-0 på et flot kontraangreb ved Davide Faraoni, som var kommet med fra modsatte højre side og mødte et perfekt indlæg fra Darko Lazovic, som han sendte i mål. 

Det kunne måske sætte nervøsitet ind i Milan-holdet, men allerede inden pausen nåede de at svare igen, da Rafael Leao gik til baglinjen på elegant vis og fandt Tonali helt fri foran mål, hvorfra han udlignede. 

Lige efter pausen kopierede gæsterne så opskriften fra målet før pausefløjt, da Leao endnu engang driblede til baglinjen med uhyggelig fart, hvorfra han igen-igen fandt midtbanespiller Tonali fri foran kassen, så det kunne blive 2-1. 

Et hurtigt comeback af Serie A’s mesterskabskandidater, der ikke lod sig mærke af forskrækkelsen over at komme bagud i den vigtige kamp. 

Resten af anden halvleg sørgede Milan for at lukke ned for kampen, inden de med tre minutter tilbage lukkede og slukkede ved Alessandro Florenzi. 

Højrebacken spillede et-to med Junior Messias, hvorefter han kom ind i Verona-feltet, og da der ikke var nogen, der gik til ham, bankede han læderet i netmaskerne til 3-1. 

Efterfølgende kunne Verona ikke svare igen, og det sluttede dermed med 3-1, hvilket sender Milan tilbage på førstepladsen i Serie A forud for sæsonens sidste to runder. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close