Sports

JS-profil storroser tidligere Superliga-spillerDen tidligere Superliga-spiller Søren Pallesen overtog cheftrænerrollen for Esbjergs Jyllandsserie-hold i sommer, og det har han gjort med bravur, hvis man spørger anfører Mads Vilhelmsen. 

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk – eller herunder. 

Esbjerg fB skal i efteråret prøve kræfter med Jyllandsserien 1, og her er det den tidligere Superliga-spiller Søren Pallesen, der skal guide spillerne igennem forårets strabadser.

Pallesen, der har 95 Superliga-kampe på CV’et, har fået sat et godt indtryk på holdet med efterårets præstationer, siger Esbjerg-anfører Mads Vilhelmsen til LigaBold.dk.

Han siger, at Pallesen blandt andet er en god taktisk træner.

– Det har fungeret rigtig godt, og jeg synes, at det har givet hele seniorafdeling i EfB et løft. Han er en rigtig, rigtig dygtig træner, der har et godt taktisk kendskab til, hvordan han vil spille, og hvilke spillere han har til rådighed. Derudover synes jeg, at han yder en rigtig god mandskabsbehandling, og han kan med alle spillere, så det er rigtig fedt, siger Mads Vilhelmsen til LigaBold.dk.

Hvordan er det at blive trænet af en tidligere Superliga-spiller?

– Det er helt vildt fedt. Man ved jo, at det, som han siger, er noget, som han har en baggrund for, og det er motiverende for hele spillertruppen. Det er en dygtig faglig mand, og han vil gerne lære fra sig.

Esbjerg sikrede sig oprykning til Jyllandsserien 1 efter et dramatisk opgør, hvor holdet vandt over Herning Fremad med 3-2 efter forlænget spilletid.

Anføreren har dog store forventninger til forårets kampe.

– Nu er vi startet op for et par uger siden, og vi har en klar forventning om, at vi skal være konkurrencedygtige. Jeg synes, at vi har et rigtig godt hold og en taktisk dygtig træner. Han guider os til, hvordan han gerne vil have, at vi skal spille hver kamp, så vi skal nok få et godt forår.

Hvad er målsætningen for holdet?

– En realistisk målsætning er, at vi gerne vil komme ind i top fire og arbejde på derfra. Vi har en masse unge spillere, der vil få god erfaring ved at spille i Jyllandsserien 1. Vi kommer med tro på tingene og spiller for at vinde, siger Mads Vilhelmsen til LigaBold.dk.

Esbjerg starter sæsonen ud mod 26. marts med Viby IF på udebane.

Søren Pallesen kom til Esbjerg fB efter at have været hele otte år i Varde IF.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close