Sports

Jeg vender hjem til Monza– Jeg er klar til at vende hjem, jeg er meget spændt. Jeg holder meget af Monza, det er klubben, hvor jeg er født og opvokset, jeg har altid støttet holdet, og jeg har spillet der i ti år, lyder det fra landsholdsspilleren. 

Sky Sport Italia skriver, at der i første omgang er tale om en lejeaftale, men der vil være indskrevet en købsoption i handlen. Hvis Pessina skal købes fri, skal Monza betale 15 millioner euro, hvilket svarer til omkring 110 millioner kroner. 

Monza har allerede været aktive på markedet i forsøget på at sikre overlevelse til den kommende sæson. Tidligere har klubben hentet Andrea Ranocchia, Andrea Carboni, Alessio Cragno og senest Stefano Sensi. 

Christian Gytkjær og Monza starter sæsonen den 13. august hjemme mod Torino. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close