Sports

Irriteret Mæhle: Så ikke mod SchmeichelJoakim Mæhle var drønirriteret over at lukke et mål ind mod Færøerne, men han lagde ikke mærke til, at Kasper Schmeichel lod til at råbe efter ham.

Kasper Schmeichel var ikke synderlig tilfreds, da Færøerne fredag aften blev det første hold til at passere den danske mållinje i VM-kvalifikationen.

Schmeichel så ud til at råbe efter holdkammerat Joakim Mæhle, som ikke fik presset op i situationen, men efter kampen var Mæhle ikke meget for at gå ind i spørgsmål om Schmeichels frustration.

Den danske venstreback forklarede, at han også var meget irriteret over, at Færøerne stoppede den danske stime af clean sheets.

– Jeg kiggede ikke så meget den vej (mod Schmeichel, red.) for at være ærlig. Selvfølgelig, er vi sure, det er et mål, der gik ind. Men som Kasper Hjulmand også har sagt, så skal vi huske, hvad vi har præsteret i denne gruppe. 

– Det er ikke dårlige hold, som vi har mødt, så at vi har holdt målet rent så mange gange i træk, det er en præstation i sig selv, sagde Mæhle og tilføjede:

– Det er forbandet irriterende, at sådan et mål skal gå ind på os. Schmeichel havde  en fantastisk redning lige inden, og vi stod og forsvarede lidt for lavt nogle gange måske, og så kom den og gik ind. Det er selvfølgelig pisseirriterende. 

– Vi går efter de rekorder, vi kan få, men der er ikke så meget at gøre ved det nu. Det er måske noget, vi lige skal sluge, men vi skal huske, at vi vandt kampen 3-1, og at vi stadig har chancen for vinde gruppen med maksimumpoint. 

– Så vi skal tage til Skotland med en masse selvtillid og gå efter at vinde kampen, lød det fra Mæhle, som selv scorede et fortrinligt mål til 3-1 lige efter Færøernes mål.

Danmark og Skotland tørner sammen på Hampden Park mandag aften klokken 20.45.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close