Sports

Hidsig Mourinho: Har spillernes respektJosé Mourinho er rygtet at have slagtet sine spillere efter Coppa Italia-nederlaget til Inter, men Roma-træneren insisterer på, at forholdet er fint.

Roma måtte tidligere på ugen se drømmen om Coppa Italia fordufte, da Inter blev endestationen i kvartfinalen på Giuseppe Meazza.

Efter kampen skulle José Mourinho ifølge bulletinerne have givet en ordentlig skideballe i omklædningsrummet, hvor han blandt andet skulle have brust frem med en påstand om, at visse af hans spillere ikke har niveau til mere end Serie C.

Selv afviser portugiseren pure, at han er ved at slå skår i forholdet til sin trup.

– Spillerne har sagt til mig, at de er tilfreds med min måde at være på. Vi taler ærligt til hinanden. Jeg siger min mening helt åbent og inviterer spillerne til dialog. Jeg er ikke blevet bedt om at ændre stil, så det gør jeg ikke.

– I spørger, som om jeg lod mine frustrationer gå ud over spillerne, men skulle jeg ikke sige noget Ibanez, Karpsdorp, Mancini og Smalling? Vi taler om tingene, har analyseret på det og arbejdet på at fjerne fejlene. Sådan er det, siger Mourinho ifølge Football Italia.

Roma tørner søndag sammen Sassuolo i Serie A.
 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close