Sports

Helten Abraham: Fansene sikrede os sejrenTammy Abraham hylder Roma-fansene, efter det lykkedes Roma at spille sig videre til Conference League-finalen. 

Tammy Abraham blev den store helt for Roma, da de sendte Leicester ud af Conference League med en 1-0-sejr. 

Den engelske angriber blev opgørets eneste målscorer, men efter kampen ville han i højere grad fokusere på Roma-fansene, som spillede en stor rolle. 

– Fansene vandt os kampen, før den var startet. Vi kunne høre dem, før vi kom på stadion og under opvarmningen. Vi var ikke en gang på banen, og vi kunne høre dem. Sejren var for dem og holdet. Forhåbentligt kan vi gå hele vejen. 

– Mit arbejde er at være i boksen. Det er sådan en angriber, jeg er. Når jeg ser en mulighed, så prøver jeg at tage min chance. Jeg er ikke den bedste til at heade, men den i dag var ret god, siger han til BT Sport efter kampen. 

Roma møder i finalen Feyenoord, som slog Marseille ud i den anden semifinale. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close