Sports

Havde gerne spillet for demIvan Rakitic ville gerne have skiftet til PSG tidligere i karrieren og er stadig klar, hvis de ringer. Tidligere er en handel bare gået i vasken, forklarer han.

I 2018 var Ivan Rakitic et særdeles varmt navn på transfermarkedet efter en flot VM-slutrunde, hvor han var en af de vigtigste spiller bag sølvmedaljerne. 

Dengang var den kroatiske midtbanespiller i FC Barcelona, mens PSG ifølge rygterne på daværende tidspunkt var særdeles interesseret i ham og ville betale op mod 90 millioner euro, svarende til 670 millioner kroner. 

Til BeIN Sport forklarer Rakitic, at han egentlig godt kunne have set sig selv til skifte til franskmændene. 

– Hvorfor jeg har afvist PSG, hver gang de har spurgt til mig? Jeg ville gerne have spillet for PSG. Jeg ville også gerne spille for dem nu. Hvis PSG mangler en midtbanespiller, så kan Nasser Al-Khelafi eller Leonardo bare ringe.

– PSG fortjener stor respekt for det, de har opnået – ikke bare i denne sæson, men i flere år. Jeg tager hatten af for præsidenten, Leonardo og træneren. De har vokset hurtigt. 

– Jeg ville have været glad for at skifte til Paris, men den transfer faldt ikke i hak, og i sidste ende var jeg glad for at blive i Barcelona, fortæller den 33-årige midtbanespiller. 

I stedet for PSG endte Raktic med at skifte til Sevilla i 2020.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close