Sports

Flere danskere på glatis i fadæseDet danske landshold var på glatis, da holdet fredag aften tabte 0-4 mod Tyskland i deres første kamp til EM, hvor der var flere spillere, som faldt igennem.

På Brentford Community Stadium blev det dansk landshold tromlet over et stærkt tysk hold ved den første kamp ved EM, hvor flere af de danske spillere var i store problemer.

bold.dk kommer her med et bud på, hvordan de danske landsholdsspillere præsterede i opgøret. 

Karaktererne går fra 1-10, hvor 1 er helt håbløst, mens 10 er helt exceptionelt. 5 er en middel præstation.

En spiller skal have spillet mindst 20 minutter for at få en karakter. 

Startelleveren:

Lene Christensen – 6 

Det er måske en smule mærkeligt at kalde en målmand, som lukkede fire mål ind, for den bedste danske spiller, men Lene Christensen var grunden til, at Danmark ikke tabte større. 

Hun havde nogle vitale redninger gennem hele kampen, og keeperen osede af overskud og ro. Hun havde et forkert indgreb i mål nummer to, og det trækker hende lidt ned og giver hende kun 6.

Rikke Sevecke – 3

Everton-danskeren var måske ikke helt så klar, som hun tidligere har udtalt. Det var tydeligt, at hun var et stykke fra sit topniveau. Hun var passiv i de fleste dueller og endte ofte med at skyde en lang bold op i banen. Forsvareren virkede opgivende til sidst i kampen. 

Stine Ballisager – 6

Stine Ballisager stoppede heroisk flere af tyskernes chancer og var en rolig forsvarkæmpe. Ballisager så dog skidt ud på det første mål, men det var ikke hendes skyld, da en kort aflevering fra Signe Bruun blev dyr.

Katrine Veje – 3

Det var overhovedet ikke Katrine Vejes kamp i dag. Hun så tvivlsom ud i forsvarsspillet, men det hjalp på præstationen at se hende blive rykket op som wingback efter Sofie Svavas udskiftning. 

Janni Thomsen (ud i 83.) – 4

Det var ikke en kamp som Janni Thomsen kan skrive hjem om. Hun havde store problemer på sin højrekant, og det hjalp ikke på humøret, da hun blev tydelig frustreret over både egen og holdets indsats. 

Sofie Junge – 5

Sofie Junge havde en svær start, hvor tyskerne spillede rundt om hende og fik hende til at løbe meget, og det var i den grad til at se, at det var svært at være dansk midtbanespiller i dag. 

Sanne Troelsgaard (ud i 54.) – 5

Hun gjorde, hvad hun kunne inde på midten. Midtebanemotoren var dog lige lidt efter tyskerne i duellerne og virkede afventede, og derfor blev hun også taget ud kort inde i anden halvleg.

Sofie Svava (ud i 69.) – 3

Wingbacken var en skygge af sig selv i dag. Det var nemlig ikke meget, som Real Madrid-danskeren lykkedes med, og samarbejdet med Veje var stort set ikke eksisterende. 

Rikke Marie Madsen (ud i 54.) – 5

Angriberen startede med et brag og fik lagt et rigtig pres på tyskerne. Madsen er altid garant for en kæmpe arbejdsmoral, men det er ikke altid nok, og slet ikke når man møder et hold som Tyskland.

Signe Bruun (ud i 54.) – 4

Hun så rigtig skidt ud på Tysklands første mål, hvor hun lavede en dårlig aflevering til Stine Ballisager, og det trækker ned.

Hun leverede dog Danmarks største chance, da hun tæmmede bolden med brystet og flugtede bolden mod det tyske mål, som Frohms akkurat lige nåede at få fingrene på. 

Pernille Harder – 5 

Anføreren fik desværre for få gode bolde at arbejde med, og når hun endelig fik dem, så lå hun meget alene. Det var en frustreret anfører, som flere gange slog ud med armene i ren afmagt over, at Danmark var langt efter tyskerne.

Træner 

Lars Søndergaard – 4

At Danmark spillede med tre i forsvaret kostede dem dyrt. Danskerne virkede klar i starten, men jo mere tid der gik, jo mere løb de efter tyskerne. At Søndergaard har udtaget flere spillere med manglende kampform fik konsekvenser i denne kamp, hvor der var flere, som på ingen måde ramte et godkendt niveau.

Indskiftere

Kathrine Kühl (ind i 54.) – 4

Det unge talent prøvede at bringe noget stabilitet ind på den hullede midtbane, men det lykkedes ikke. Desuden fik midtbanespilleren sit andet gule kort i overtiden og blev sendt tidligt i bad.

Nadia Nadim (ind i 54.) – 5

Angriberen gav Danmark noget liv og ‘much needed’ kreativitet. Hvis kroppen kan holde til det, så skal hun spille fra start, fordi det gav virkelig noget til danskerne, at Nadim kom ind.

Mille Gejl (ind i 54.) – 5

Hun fik ikke mange bolde at arbejde med, da hun for det meste bare løb hjem efter, at de andre havde mistet bolden, og det skete rigtig mange gange mod tyskerne.

Simone Boye (ind i 69.) – 5 

Viceanføreren prøvede at få styr det danske hold, da hun blev skiftet ind, men det var ikke nogen succes.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close