Sports

FCM forsvarer Meyer: Han er topprofessionel

[ad_1]

Den tidligere tyske landsholdsspiller Max Meyer var igen udeladt af FCM’s trup, da holdet slog AaB 2-0.

Mange måbede, da FC Midtjylland lejede den tidligere tyske landsholdsspiller Max Meyer med en mulig købsoption på transfervinduets sidste dag i januar.

Tyskeren har en fortid i klubber som tyske Schalke 04, engelske Crystal Palace og tyrkiske Fenerbache, og så er han noteret for fire kampe på Tysklands landshold.

Alligevel har den 26-årige midtbanespiller med det imponerende cv svært ved at spille sig på holdet i FCM, hvor det kun er blevet til seks kampe – hovedsageligt som indskifter.

I fire opgør har han desuden slet ikke været i truppen, og det gjorde sig også gældende, da FCM mandag slog AaB på med 2-0.

Efter kampen forsvarede cheftræner Bo Henriksen udeladelsen af den tidligere tyske landsholdsspiller.

– I sidste ende spiller jeg med dem, der er de bedste til at vinde den næste fodboldkamp, vi skal ud at spille. Det gælder for Max Meyer, Pione (Sisto, red), Marrony og alle vores andre spillere.

– Det er en gave, at vi har så mange dygtige spillere, og jeg udtager dem, jeg synes, der er bedst, siger Bo Henriksen.

Selv om Max Meyer ikke har gjort det store væsen af sig endnu, så vil Bo Henriksen ikke erklære sig skuffet over spilleren.

– Jeg ved ikke, om jeg er skuffet. Alle vores spillere gør det bedste, de kan, og det synes jeg også, at Max Meyer har gjort.

– Vi har ændret til to midtbanespillere, og det har gjort vejen lidt længere for Max. Sådan er der nogle tilfældigheder, der spiller ind en gang imellem, og sådan er fodboldverdenen også, siger cheftræneren.

Sportschefen i FCM, Svend Graversen, tror på, at den tidligere tyske landsholdsspiller går bedre tider i møde.

– Vi har et godt hold, hvor der en god konkurrence. Midtbanespillerne gør det godt, og lige nu spiller vi med to centralt og ikke med tre. Han skal ind og kæmpe, og lur mig, om ikke der kommer mere spilletid til ham.

– Jeg er overhovedet ikke skuffet over ham. Han er topprofessionel, og han arbejder benhårdt til hver eneste træning, og så er det op til ham og op til Bo (Henriksen, red). Bo skal sætte holdet, og så skal Max træne sig ind på holdet, siger sportschefen.

Svend Graversen havde ingen kommentarer til, om FCM vil gøre brug af den mulige købsoption, der er indbygget i lejeaftalen med spilleren, der er på kontrakt i Fenerbahce.

/ritzau/Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.