Sports

FA 2000 forlænger med Lucas SimonsenFA 2000 oplyser torsdag aften, at de er nået til enighed med Lucas Simonsen om en forlængelse af deres samarbejde.  

Lucas Simonsen spillede i sidste sæson 25 kampe for FA 2000, og det næste halve år bliver det til endnu flere kampe for Københavner-klubben.  

FA 2000 meddeler nemlig torsdag aften, at de har lavet en ny aftale med Simonsen, som løber frem til nytår.  

– Det skal ikke være en hemmelighed, at Lucas Simonsen har været en meget attraktiv spiller for rigtig mange klubber. Derfor har vi haft nogle gode samtaler om fremtiden, hans rolle og hvordan en aftale kunne skrues sammen, sådan at begge parter er tilfredse.  

– Den model har vi fundet og jeg er utrolig glad for, at vi har forlænget aftalen sådan, at vi får glæde af hans tydelige spidskompetencer i den kommende halvsæson. Jeg er overbevist om, at han bliver en stor profil for os og vi derefter forhåbentligt kan forlænge aftalen yderligere, udtaler Klubchef Mads Agner Veng.   

Han er også selv glad for den korte aftale.  

– Jeg er glad for at kunne forlænge aftalen med FA 2000. Klubben står mit hjerte nært og jeg glæder mig til, at vi nu skal ud og angribe rækken for at rykke op, siger han.  

Simonsen scorede i sidste sæson tre mål.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close