Sports

Engelsk helt hørte ikke efter: Sang ‘Sweet Caroline’Beth Mead blev den store helt for England, da hun scorede kampens eneste mål i 1-0-sejren over Østrig. Efterfølgende hørte hun dog ikke på landstræneren, da hun i stedet var med på ‘Sweet Caroline’.

England fik en godkendt start på EM-slutrunden, da de på Old Trafford sikrede sig en 1-0-sejr over Østrig ved åbningskampen.

Størstedelen af de 68.871 tilskuere havde nok håbet på en engelsk målfest, men Beth Meads mål i første halvleg blev kampens eneste, og det skabte stor glæde hos Arsenal-profilen.

Hun var dog lidt i tvivl om scoringen, da VAR valgte at komme i fokus, men Mead slap med skrækken, siger hun ifølge BBC Sport.

– Jeg er tom for ord. Sikke en fantastisk aften, hvor vi kunne starte turneringen med en sejr. Jeg er virkelig glad for at få scoret et mål for holdet. 

– Jeg var ret sikker på, at den var over stregen, men man tvivler altid på sig selv, når der går lidt tid.

Det var tydeligt at se, at det var en stor forløsning for englænderne, da der var stor jubel på grønsværen efter kampen.

Her forsøgte landstræner Carina Wiegman at få ordet, men det gik ikke efter planen.

Mead og co. hørte i hvert fald ikke efter, da de i stedet var med på tilskuernes fællesskab af ‘Sweet Caroline’.

– Jeg vil gerne fortælle, at vi kunne høre, hvad hun sagde, men det var så højt, at vi ikke kunne høre noget. 

– Vi var alle sammen med i ‘Sweet Caroline’, så hun vil sikkert have en debriefing i omklædningsrummet. Men hør stemningen, det er utroligt, lyder det fra Beth Mead.

England topper nu gruppe A ved EM-slutrunden, da Nordirland og Norge først skal i aktion torsdag aften.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close