Sports

Én sejr ændrer ikke alverden

[ad_1]

Infoboks

SønderjyskE – Vejle Boldklub

Superligaen Nedrykningsspil (22/04)

Bet25 2,38 3,35 3,00
Oddset 2,35 3,30 3,10
bwin 2,35 3,25 2,95
bet365 2,37 3,40 3,00

Marc Dal Hende nød den længe ventede sejr mod AGF, men nu handler det om at forlænge følelsen, når SønderjyskE tager imod Vejle i et bundbrag fredag aften.

Det har været en hård sæson for SønderjyskE, hvor der mildest talt har været langt mellem sejrene.

Mandag ramte den store forløsning dog Haderslev, da AGF blev sendt hjem med et 1-2-nederlag og SønderjyskE kunne fejre den første Superliga-sejr i syv måneder.

Anfører Marc Dal Hende sætter ord på sejren på klubbens egen hjemmeside, hvor han også pointere, at fokus nu er på at forlænge sejrs-følelsen mod Vejle.

– Det var skønt at juble med fansene efter kampen i mandags. Det trængte vi virkelig til. Du kunne godt se og mærke, at vi alle havde noget, der skulle ud.

– Én sejr ændrer ikke alverden, men det har været en dejlig træningsuge, hvor humøret lige have været lidt højere end normalt

Mod Vejle gælder det ifølge Dal Hende om at være klar til en intens forestilling.

– Nu skal vi forlænge den gode følelse og følge op på den gode præstation mod AGF, når vi møder Vejle. Det plejer at være tætte og intense kampe, vi har mod dem, og jeg tror også, der kommer knald på denne gang.

SønderjyskE er placeret på tabellens sidsteplads med 17 point inden kampen mod Vejle, der ligger lige over med 19.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.