Sports

De sjoveste kampe på året


Infoboks

Brøndby IF – FC København

Superligaen Mesterskabsspil (08/05)

Bet25 4,20 3,60 1,92
Oddset 4,20 3,50 1,90
bwin 4,00 3,40 1,90
bet365 4,20 3,60 1,90Nicolai Jørgensen er vokset op med store derby-opgør mellem Brøndby og FC København, derfor ser han ekstra meget frem til søndagens kamp på Brøndby Stadion. 

Søndag klokken 16.00 danner Brøndby Stadion ramme om sæsonens sidste derby mellem Brøndby og FC København i 3F Superligaen. 

Kampen bliver uden udebanefans, men alligevel ser FC København-profilerne Nicolai Jørgensen og Lukas Lerager meget frem til det traditionsrige opgør. 

– Brøndby er inde i en mindre god periode for tiden, men et derby er en speciel kamp, så det bliver et opgør med en masse intensitet, siger Nicolai Jørgensen og fortsætter: 

– Det er en super fed rivalisering. Det er jo også noget, som man er født med, når man er vokset op i København. Det er virkelig fedt at være en del af, og det er de sjoveste kampe på året.

Angriberens store forventninger bakkes op af Lukas Lerager, som forudser et hårdt opgør. 

– Jeg ser som altid frem til et derby. Det bliver spændende og intenst. Det er altid en fed kamp. 

– Vi skal ud og have tre point, og det bare blevet endnu vigtigere, nu hvor det spidser til her i de sidste fire kampe, udtaler Lerager. 

Derbyet bliver spillet uden tilstedeværelse af FCK-fans, og det er ifølge de to profiler en stor bet for kampen. 

– Det er pisse irriterende, det er klart. Man vil altid gerne have fansene med, og vi kommer til at savne dem derinde. Men sådan er det, og det er der ikke noget at gøre ved, siger Nicolai Jørgensen. 

Lukas Lerager påpeger, at manglen af udebanefans kommer til at ærgre begge mandskaber. 

– Det er meget ærgerligt. Begge klubber vil gerne have, at der er udebanefans, men det kan vi jo ikke gøre noget ved, vi må bare spille kampen. 

Søndagens derby spilles søndag klokken 16.00. 

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. herSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close