Sports

Aldrig set noget som detMikel Arteta fortæller, at han aldrig har set noget lignende, som da Gabriel Martinelli fik to gule kort i løbet af fem sekunder.

Arsenal kørte en vigtig 1-0-sejr i land ude mod Wolverhampton torsdag aften, men det skete i undertal.

Endnu en gang fik Arsenal smidt en mand ud, da Gabriel Martinelli noget bemærkelsesværdigt fik to gule kort for to situationer inden for fem sekunder.

– At vinde fodboldkampe på den måde er ekstremt svært, og vi er nødt til at stoppe med at få røde kort. Vi har snakket om det. Jeg er løbet tør for idéer, tror jeg, siger Arteta ifølge BBC og tilføjer om udvisningen.

– Jeg har aldrig set det. Jeg har været 18 år i dette land, og jeg har aldrig set noget som det.

– Vi gjorde det endnu sværere for os selv ved at spille med ti mand. Vi led en masse i de sidste ti minutter. Jeg har aldrig set noget lignende, siger Arteta uden at forholde sig mere specifikt til kendelsen.

Se episoden i toppen af artiklen.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close